Benvinguts al Banc del
 Temps de Vallbona!

Benvingut al portal de gestió online del Banc del temps de Vallbona

Des d'aquí podreu accedir al portal de gestió del banc del temps de Vallbona. Si sou usuaris del banc del temps només heu de clicar al botó de l'extrem dret superior "accedir". Introduïu el vostre usuari i contrasenya i podreu gestionar el vostre compte de temps, fer les transferències de les hores, modificar les ofertes i les demandes, acordar els intercanvis... Accedir i a intercanviar!

Si no esteu registrats al banc del temps no podeu fer servir la plataforma, almenys de moment! Si hi esteu interessats només heu de venir a preguntar i us informarem sobre tot el que volgueu saber. Un cop inscrits us entregarem un usuari i una contrasenya que podreu modificar quan volgueu , igual que les dades de perfil, la foto...

Per qualsevol dubte no dubteu a posar-vos en contacte amb el banc del temps!


Aquest portal de gestió és possible gracies al programari lliure que Cyclos ofereix a les comunitats que volen fer una moneda social o un banc del temps.

AVÍS IMPORTANT: AQUEST PROJECTE ENCARA NO EXISTEIX DE VERITAT. LA PLATAFORMA ESTÀ ACTIVA COM A MOSTRA PER UN TREBALL DE RECERCA.