Welkom bij United Economy

Dit is de publieke homepage van de betaalomgeving van United Economy.

United Economy is een coöperatie van Nederlandse b2b-bedrijven. Ons onderlinge ruilmiddel, de United, is direct gekoppeld aan echte waarde: goederen en diensten. Dit circulaire geld blijft langdurig rondgaan binnen ons duurzame bedrijvennetwerk. Zie ook www.unitedeconomy.nl.
Meer informatie

United Economy maakt voor de betaalomgeving gebruik van Cyclos. Deze software is ontwikkeld door Social Trade Organisation (STRO). Via dit betaalplatform kunnen de leden van United Economy onderling handelen in circulair geld. 


United Economy doet tevens mee aan het Social Trade Circuit Nederland. Een initiatief van STRO dat initiatieven voor circulair geld met elkaar verbindt. Dat houdt in de leden van United Economy via dit betaalplatform ook kunnen handelen in met deelnemers aan lokale initiatieven voor circulair geld.


Leden kunnen op dit betaalplatform inloggen met de verstrekte inloggegevens. Vervolgens kun je je saldo en transacties bekijken, andere leden zoeken, Uniteds overmaken en rekeningoverzichten genereren.